Oh my gosh!

YEY! Nu är jag i Norge. Elr jag har vart i Norge i två dagar nu. Hehe. Per-Albin kom och hämtade mig på tågstation, vi for och handlede lite smått och gott. Sen for vi till Perrans jobb. Han är ju kökschef på en resturang. Väl där hälsade jag på alla hans underståttar och vart t.om bjuden på mat. Mumma vare! Sen for vi hem, väl hemma öppnade man en tuborg och mådde gott. Mkt snack vart det om allt den kvällen. Det är alltid trevligt att prata med andra på samma nivå som en själv. Ja och igår vart det ungefär samma som första kvällen. Dock var det kännaigenvilkenlåtochartist tävling. Haha det var skit kul!

Ja nu sitter jag allafall här och ska väl ta och hoppa in i duschen och bli en ren. Haha. Skriver kanske mera senare :)
 




Nu har det inträffat IGEN. Ni som känner mig väl vet vad jag snackar om. Känns både och, alltså bra OCH dåligt. Vet inte riktigt hur jag ska agera längre. Hur ska jag gå till väga härifrån ? Vad ska ske här näst? Hur blir det sen? Just nu känns det fakitskt ganska bra men men som sagt jag har vart med att det vänt förut när det vart som bäst.








Slänger in en gammal bild.



Puss fra Norge ! <3

I'm so exited

Yey, nu är det inte långt kvar tills jag lämnar landet. 14:10 lämnar mitt tåg station på väg mot nya marker! Fy faan vad sjönt det ska bli. JAG LÄNGTAR!!!!!!

Btw, jag och Joanna har kommit fram till att vi ska bli helt nya människor. Bättre sådana.
Här skriver jag in vad vi ska följa. Så om det kanske är någon annan som vi joina är det bara att göra det! Allt för en bättre livsmiljö och bättre självkänsla!


7 tips för kropp och själ
Det är aldrig för sent att bli en bättre människa. Kickstarta våren med improvemes härliga tips för ett ökat välbefinnande.

1. Vårväder innebär regn och kyla ena dagen och solsken nästa dag. Njut av de fina vårdagar som bjuds. Frisk luft och solljus ökar energin och håller humöret på topp.

2. Skratt ökar välbefinnandet och hjälper till att motverka stress. Hyr en komedi eller surfa in på youtube och se till att få ett gott skratt.

3. Goda gärningar gör alla människor glada. Genom att glädja någon annan upplever de flesta verkliga lyckokänslor.

4. Välkomna våren med en välbehövlig makeover. Unna dig en skön massage eller ansiktsbehandling och stressa ner. Budgetvarianten för dem som har det knapert i plånboken är hemma-spa ett skönt alternativ. Tappa upp ett bubbelbad, lägg en ansiktsmask och måla naglarna. Bra och effektiva produkter hittar du på alla skönhetsbutiker på nätet.

5. Ny säsong – nytt frukostalternativ. Förbättra dina frukostvanor genom att välja långsamma kolhydrater och mycket proteiner. Det håller dig mätt och du slipper känna ett starkt sötsug innan lunch.

6. Sätt upp mål för vad du vill uppnå resten av året och gör ditt bästa för att nå dem. Belöna dig vid varje delmål och deppa inte ihop om du misslyckas på vägen. Att nå sina mål är en riktig boost för självförtroendet.

7. Skaffa dig ett nytt intresse eller hobby. Finns det något du länge drömt om att göra, som exempelvis ta danslektioner, måla, tillverka smycken, sporta – släpp in hobbyn i ditt liv. Hobbys skapar kreativitet som i sin tur ger energi och glädje.





Sen har kommit fram till att testa den här nya grejen, Karma. Dom här reglerna ska vi följa :)

REGLER;
1. Jag får inte säga negativa saker om mig själv, även om dom är sann enligt mig eller någon annan!

2. Jag ska ta åt mig å bara hålla med! (Bara positvia saker)

3. Jag ska göra de saker jag inte vågat tidigare!

4. Varje gång jag går förbi en spegel och ser mig själv, ska jag inte tänka en enda negativ tanke utan bara possitiva, berömma mig själv även om ja inte tycker det!

5. Jag ska tänka possitivt i allt, å speciellt i det som har med mig själv att göra!

6. Jag ska stå på mig själv som jag aldrig gjort tidigare!

7. Jag ska inte svika mig själv, utan göra det som är rätt!

8. Jag ska lära mig att se mig som jag vill se mig, dvs nöjd över att vara just jag, mitt utseende, min kropp, min personlighet!

9. Jag ska utveckla mig till något bättre, inte bli en ny person, utan bara bli bättre och säkrare!

10. Jag ska sluta vara osäker!

11. Ingenting ska stoppa för att jag ska nå målet!









Här är min Onkel (Morbror) Per-Albin med hans tjej Rita.
Det är hos dessa jag kommer spendera mina förhoppningsvis två veckor
långa arbetssemester!


puss på alla där hemma och medans jag är borta hoppas jag att ni inte hittar på alldeles för mkt tok. Spara lite tills jag kommer hem ;D

Peace for now. <3





Use Somebody

Herregud vad jag har fått värsta bloggnojjan nu! Jaja, ska väl ta och berätta lite, var hos Pehå baby igår, slingade hennes hår för tredje gången.  (Hon ska nämligen gå från rött till blond) Nu börjar det nästan se blont ut! Faan vad jag är bra! :D  Sen satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Som vi alltid brukar göra. Sen somnade jag framför teven. I soffan framför teven vaknade jag i morse. Haha. Jag sov jäkligt skönt där. hehe. Klev upp fick lite te sen var det bara att fara hem till kissekatterna. (Mor var ju istallet) Men på bussen hem träffade jag Jess, vilket növel XD Hon följde med hem sen var det bara atta fara in till stan igen. Haha, var ju tvungen att växla pengar så jag kan åka till Norge.

Fy faan. På torsdag lämnar jag landet. Ska bli så jävla skönt! Komma bort från allt och alla här hemma.  Och nej, det är inte alla jag vill slippa. Så du behöver inte ta åt dig om du inte har gjort mig något ;D Dock har min resfeber inte hunnit infatta sig i min kropp. Den brukar komma sisådär två dagar innan och det är ju faktiskt idag. Ajja, den slår väl in inatt när jag ska sova. Haha.

Bollen ligger hos dig. Vad blir ditt nästa drag?

På återseende, make love not war <3


Imorrn ska jag träffa Zandra Ragger på stan. Sötproppen!


Jag och Zandra i bilen.

The Winner Takes It All

Hej.

Jag måste flytta hemifrån. Jag håller på att få SPUNK! Det går inte en dag utan att mor och jag bråkat. Och varje bråk bli värre och värre. Sen har jag funderat ett bra tag på att flytta hemifrån, och det vet hon så det blir mkt bråk om detta.
Men samtidigt tycker jag i nuläget att det är skönt att bara "fly" från allt och åka till härliga Norge. Jag älskar verkligen att åka dit. Man blir en helt annan människa. Pånyttfödd liksom. Så jävla skönt. Dock blir det oftast mkt tänkande på vägen dit och hem. Man sitter själv i ett tåg med ingen att tala med. Och som ni redan vet vid det här laget är jag en tänkare. Det blir värre under resorna. Fast det är oxå ganska skönt att tänka mkt, man får liksom ut ganska mkt utav att tänka lite på allt möjligt. Det är som min egna terapi. Hoppas jag far dit redan på tisdag. Synd bara att jag inte kan vara där för min  kära vän Sara. Hon ska ju in på en operation, då hade jag gärna varit där för henne. Men jag finns där i tankarna gumman <3 Puss på henne allafall!

Nu sitter jag här med en massa funderingar IGEN. Ja jag vet, jag kan inte låta bli. Men jag undrar när jag ska få ta del av det ljuva livet? Är det kanske bara en myt påhittad av de personer som längtar såsom jag? Mina funderingar, jag förväntar inget svar men en förändring.

Peace out <3




Jag är en vampyr

Yes. I'm here again. Sitter med en ganska elak huvudvärk. Dock är den självförvållad. Hehe. Tänkte berätta lite om igår. Förfest hos Sanna och Patrik sen skulle vi in till staden. I staden träffade man en del kändisar. Ganska bra kväll trots att jag har ont på dom mest konstigaste ställerna idag :S Armbågen kan jag knappt röra vid, då grinar jag av smärta. Haha. Sen har jag lite rivsår här och där. Haha. Vem är den skyldige? Du? hehe. Ajja Joannas söta lilla mamma kom och hämtade oss cirkus när avenyn stängde. Dock hade jag kunnat åkt hem tidigare. Skitsamma, det avr en kul kväll. Det måste vi göra om!

Idag (Lördag) stod mor och melodifestivalen på menyn. Skoj. Jag pallar verkligen inte en hemmakväll med svenska folkets favoritprogram. Jag får en konstig klåda över hela kroppen och mår bara allmänt illa. Uscha. Dock tyckte jag att fel låt vann. Men det tycker jag nästan alltid. Haha. Ugglan skulle ha vunnit.

Har även funderat lite idag. Jag tror jag är på väg ner i det dära träsket igen. Bajs. Kan bara hoppas på att den här gången kommer bli bättre än sist. Jag hoppas hoppas hoppas! Dock vet jag inte riktigt om det är möjligt för mig att känna såhär. Inte efter allt som hänt, men hoppas gör jag som en galning! Det vet jag att ni gör oxå ;D Hehe.


Peace out!


 

RSS 2.0