It takes a fool to remain sane.

Hallå där !

Tredje dagen på Timrå. Går ganska bra. Hade ju inga förhoppningar elr förväntningar så då borde ju allt gå bra, haha. Idag hade vi dock första "riktiga" dagen, matte, svenska, engelska och idrott. Lovely day, NOT!  Fast en sak är ju bra, jag har ju redan gått Engelska A och har ett betyg i de så om allt går vägen kanske jag ska börja läsa Engelska B istället. Beror på om den lektionen matchar mitt schema elr tvärtom. Ganska nice att man kan göra så. Undrar dock en sak, vad ska jag göra när dom andra läser Engelska B om jag nu får läsa den istället för hål?  Ajja skitsamma...

Jag kan oxå säga att jag vill ha helg. Är trött hela dagarna numera men det kanske beror på att jag kliver upp tidigt och lägger mej ganska sent. Är sketatrött på bussen hem, när man väl kommer hem blir man lite konstigt pigg :O Så man känner ju icke när man är skittrött, haha.

Dagens låt. Christina Aguilera - Save me from my self

Dagens ord. " han kommer alltid bakifrån!"

Dagens dagens. Krocken på E4, kul att sitta i en buss jävel och vänta på bättre tider PRECIS då. Usch.



Lost

Ska väl börja med ett hej, så HEJ.

Nu tänker jag inte ge upp. Även fast ALLT talar emot mej så näe! Nu ska jag sluta se allt så jävla svart och försöka göra allt som står i min väg! Nu får ni passa er om ni ens försöker ställa er i vägen. Jag bryr mej inte nu. Är jävligt less på att allt ska bara falla ner, därför ska jag klättra upp! Klättra upp och vinna det här!


Hej då.

Lets get it on.

Hejsan alla läsare där ute!
 Var ett tag sedan nu, men dock har nästan inget förändrats. Förutom att det är skola på måndag. Jätte kul ska det bli att börja om men samtidigt känner man att man är så jäkla less på skiten nu. Var ju skol less redan i nian. Ajja bit ihop kvinna och dölj det hela! Fast bäst vore om en riddare kom på sin vita springare och räddade mej från allt! Tyvärr finns det ingen sådan. Bara i de dumma sagorna. Fan ta alla sagor!


Saknar min lilla flanhare! Kom hem din fis och toka dej med mej nu!


Dagens låt. Lets get it on - Jack Black

Ah, slut på dagens för idag.

Ciao så länge och kommentera gärna! Puss <3

Hej IGEN!

Måste bara säga att underbarare människa än Sara Kristina Vikberg finns inte. Tack för att du finns där för mej när jag inte klarar det själv. Tack för att du orkar stå ut med mina tokerier. Tack för att du finns där när jag behöver någon att prata med. Tack hun, Älskar dej. <3

Din förlust.

Hej, igen.

Ville bara säga att det finns idioter här i världen. Ni som känner mej vet vad jag snackar om. Och ni håller säkert med mej oxå. Man gör bara inte så. Visste ju redan från början vad det handlade om och vad som inte skulle ske. Nu har det inträffat, var det lika kul för dej som för mej?! Jäkla idiot.

Ajja tänker inte ödsla tid på dej mer. Du vet vart jag står. Du vet vad som gäller. Så är det.
Men jag får väl säga att hela grejen är väl vad livet går ut på. Bara en massa skit.

Fast imorgon så händer det något kul, Dagbladet ska intervjua mej inför min 18 årsdag ( vilket inträffar på mån den 11 aug för dom som inte visste) Det kommer förmodligen bli ett mindre repotage.

Bajs åt idioter och kärlek till er andra, ciao!

Vem är det som sitter på min jätte pung? ...

Japp, Here I am again ^^

Har man engång börjat blogga kan man inte sluta, elr hur vickan? ;D Ajja idag har jag vart till stan sjuttioelva gånger. Lite drygt att åka fram och tillbaka men va faan, man kommer allafall ut bland folk. haha.

Har egentligen inget viktigt att skriva men skriver allafall, såsom många andra gör ^^

Dagens låt. Vem är det som sitter på på jätte pung? Jo det är Einar Ljung ....

Dagens roliga. Den där ska jag ha 20 kr för ?!

Dagens program. Simpsons



Misunderstood

Nytt inlägg på beställning från ett antal personer ...

Hum ja, nu får jag väl försöka skrapa ihop några radar. Lovar inget ^^

Idag har det väl vart en ganska vanlig dag. Förutom att jag klev upp ganska sent, runt halv 1. Ovanligt sent för mej. Kanske beror på att man sovit konstigt natten innan. Ajja, klev allafall upp, duschade och satt en stund med grannmaffian ute på bänken. Där smuttade man på en kopp whiskeykaffe och snackade affärer.

Ringde Sara runt halv 5, hon sov den fjärten! Kanske berodde på att hon vart uppe hela natten hon oxå ^^ Har suttit vid datan tillochfrån hela dan. Ganska kul att min dator funkar igen. Fattar inte vad jag gjorde utan dator endå. Haha.

Dagens låt . Robbie Williams - Misunderstood

Dagens roliga. Anti pump

Dagens program. Paradise Hotel


Ciao så länge <3

RSS 2.0