Alltid bra att ha en kniv i benet!

Hej, på request from Vickan her self så får jag väl skriva några radar ;D

Hehe, idag har jag vart i stallet och mockat och allt annat som här till ^^ Red ut med några kunder (eftersom i stallet där jag är turridning största nicshen ). Kom hem, kollade på "Sex and the city maraton". Faan vad jag vart känslig. Har följt serien bra länge och nu visade dom alla tittarnas favoriter. Mitt favorit avsnitt är nog sista. Okej det var det sista, är väl inte så kul men helt seriöst. Det var verkligen det bästa! Kommentera gärna om ni tycker likadant elr har några åsikter(:

Lite om allt annat. "Far" ringde idag. Han fick sina feta fingrar ur arslet och ringde. Vart ganska förvånd för han är en utav dom som lovar att ringa men aldrig gör de. Allafall, han hade läst tidningen och där hade han läst om en mor och en tonårsdotter som hade slagits. Han var såklart tvungen att fråga om det var jag och mor. Hur i hela jävla helvete har han mage till något sånt efter ALLT han gjort mej?! Fy faan, han ligger inte på plus sidan kan jag allafall tala om.

Nog om honom. Känner att det verkligen suger det här. Finns det något roligt i livet? Kommentera gärna om ni vet något skoj här i livet. Kom inte och säg kärlek bara för då blir jag galen. Spelar ingen roll hur jag försöker. Jag är helt enkelt en ensamvarg. Som jag brukar säga, du vet den där kattkvinnan i Simpsons som slänger katter överallt. DET är JAG! Haha, lite roligt faktiskt nu när jag känner att jag vill skaffa fler katter. Har redan två, behöver egentligen inga fler. ^^

Ja just ja, ska kanske berätta det oxå. Ska förmodligen sluta uppe på helvetet. Ska bli jävligt skönt men endå kommer jag sakna folket. Hoppas att det är ömsesidigt ;D hehe, tror to.m. att jag kommer sakna lärarna :/ Känns väldigt knäppt eftersom jag inte var så poppis bland dom direkt. Efter alla dispyter och diskutioner man haft med dom så tror inte jag är saknad av dom. Men men, life gones on.

Vart nästan en bibel av det här, var menningen att jag skulle skriva några radar men men ^^

Om ni undrar över rubriken är det en kommentar fälld av mig själv.
Puss på er och hare gött / E

Coca cola.

Hej

Rubriken har inget med det jag egentligen vill skriva om idag. Kom inte på någon riktigt bra rubrik så då tog jag namnet på saken som fanns närmast mej.

Mmm, fett less nu. Det skulle bli en bra helg sen går jag själv och sabbar den. Fan vad dum man är ibland. Fast jag har en anledning oxå, jag orkar inte med allt. Jag pallar inte med en massa jäkla frågor och en massa jävla svar. Orka som man sa när man var mindre. Jag vill men pallar inte med allt tjafs helt enkelt.

Over and out for this time .

first time is not so good as u think

Som rubriken säger, första gången blir aldrig bra. Men men, ska försöka göra det så pass bra som möjligt.
En sak ska ni veta, jag är ingen varje dag skrivare. Sen en sak till, är ingen bra poet heller ^^


Blir inget långt inlägg känner jag för att orden som skulle ha funnits finns icke. Men ska försöka samla ihop några rader endå ^^

Sitter just nu och kollar på cheaters. Fan vad folk är dum ibland xD Att dom ens tänker tanken på att vara otrogen. Fan skulle jag kommit på någon vara otrogen mot mej skulle det ta hus i helvete! Det vill jag lova. Man kan ju undra vad folk tänker när dom tar steget in i en värld. En värld som dom alltid kommer stanna i. Som dom säger, En gång otrogen, alltid otrogen.

Snackade med farsan igår. Han som kastade ut mej och sket i mig under flera månader. Vi har pratat om saker och ting, vad som hände och alla känslor osv. Det känns som att våran relation börjar bli en far och dotter relation, men man ska aldrig tro något. Spec inte med han. Ska träffas och ta en fika, prata lite om allt som hänt osv. Hoppas det blir av allafall.

Jag v


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0