Jul I Norge !

Yes. Nu har julen kommit för att stanna i mitt huvud! Woho! Julkänslan är så härlig och man blir så glad av allt! :D
Julen ska firas i Norge med släkt och god mat. Ska bli så härligt. I cant wait! Ska väl ta en uppdatering om dom senaste dagarna oxå.

Torsdag - Julbalen, klev upp, gjorde mej iordning för att fara iväg till nördvik. Kom upp, vart en del glada miner från vissa och en del mindre glada från andra. Ajja skit samma. Jag gled mest runt hela dagen, till det var dags för spexet att börja. Jag var första filmare så det var bara att stå still i cirkus 1½ timme för att filma riktigt bra grejor och en några riktigt värdelösa. Sen var det av till Torrom, där den riktiga julbalen ägde rum. Ja, allafall för vissa. Kvällen gick och jag ville bara åka hem till Sundsvall igen. Det vart ju inte bättre att man var nykter. Var dock kul att träffa vissa nordvikare. Men det var faan det enda! Ajja skitsamma. Fick skjuts till Michell och Linda av Jennys Syrra, Sara. Trevlig brud det där! Bägge två för den delen oxå. (Fredag) Vaknade utav att michell väcker mej och säger att jag missat första bussen. Skoj. Ajja det var bara att klä på sig och glida bort till busshållsplatsen. Ja tog bussen, kom hem, gick och la mej. Klev upp, började packa och fixa hemma innan resan. Jag och mor hade bestämt oss för att vi inte skulle sova förrän vi klev på tåget. Det skulle ju gå 05:10. Ingen ideè att sova. Haha. Mor var vek hon. Somnade på soffan en liten stund där. Mohahah, Jag vann! Hursomhelst, Tog en taxi in till tågstation, väl inne där skulle vi hämta ut våra biljetter, men troru biljettskiten funkade då? NÄE! Vi hade en jävla tur för tågsnubben hade fått ett sms om att vi två skulle åka. Puh. Då vare ju bara att hoppa på tåget. Wiho. Väl på tåget började vi båda känna av trötthetens onda ande ta över våra kroppar och asgarvet hoppade in. Tror inte vi haft så kul på länge! Haha.
Lördag ( Väl framme Norge) Jag kan ju tala om att jag var ganska trött och sleten efter allt. Haha. Fick för mej att gå och lägga mej en stund. Peralbin (min morbror) kom in och väckte mej med lite mat! Mumma!

Ja nu är det allafall Söndag och idag ska vi köpa en julgran. En sån vi ska högga själv, inte en sån där man köper som ser förjävlig ut, utan en sån vacker sak! Det är så det ska vara! Men det blir senare, just nu sitter jag och avnjuter en härlig kopp kaffe och sitter vid datorn.



Kortet är tagit i somras när jag var här i Norge. Vart ganska nöjd över bilden.
Näe nu ska jag gå och äta lite. Btw, ska säga hej från Mor! :D




Dagens låt. Ole Ivars - Nei så tjock du har blitt


Over and out from Emmelie " Empaan" Halsen.



It's still rock and roll to me.

Jepp nu sitter man här efter helgens bravader. Ska ta och berätta lite vad som hände och inte hände. haha.

Fredag - Förfest hos Zandra Ragger. Mötte henne inne i stan, åkte ut mot ön. Galnare jävla busschafför får man faan leta efter! Tror faan att han gled hela vägen till alnö. Haha. Väl framme knäppte vi varsin bärs och satt framför datan. Klockan var inte mkt när jag började göra mej iordning. Tänkte eftersom Zandra skulle duscha och shit så hinner jag fixa mej lite. Tiden gick och vi satt fortfarande framför datan när vi skulle åka. Då vare ju bara att springa ut till bussen och hoppa på. Oätna och salongsberusade. Härligt där!  Väl framme istan, skulle vi till Ronny, Zandras kompis. Där bjöds det på tequila och slagsmål. Jävulsk dryg kille. Ajja, nog om den idioten. Fick skjuts ner till byn. In på bk. Där var det konstigt nog, ganska folk tomt. Elr så jäkla konstigt var det väl inte eftersom att det var ju bartömning och shit borta på Primero. Haha.  När morgontimmen började närma sig skulle vi ringa efter skjuts hem. Hittade Simon efter två timmars smsande och ringande. Under de två timmarna satt ett par turkar med oss. Vi hade ingen anning om vilka i helvete dom var. Så jävulskt dryga typer. Vi fick för oss att vi skulle spela finnar. Satt där och snackade en massa finska med dom. Elr finska vare faan inte heller, varken jag elr Zandra kunde finska så vi fick hitta på något som liknade de. Haha. Ja roligt hade vi allafall. Haha. Måste vi göra om!

Lördag- Satt hemma hela kvällen. uscha vad tråkigt jag hade. Fick även några fyllesms och samtal. Haha. Alltid skoj. haha

Söndag- Jag nu sitter jag här och skriver lite. Som ni kanske märker haha. Ska väl leka lite med min bebis Berit (på bilden). Hon är så jävulskt sött! Min lilla gorgonzolaklump! hihi.

Dagens låt.   Pelle Almgren & Wow Liksom - Om och om igen

Helgens kommentar. Jag ska sova med en kuk mellan benen som du inatt.









Over and out for now. TJING <3

You want a piece of me?





Yes. Nu ska man väl uppdatera den här saken oxå. Blir inte så ofta numera, är ju en fördel om man gör saker som man kan tala om oxå. Hehe. Nån rad kanske jag lyckas skrapa ihop.

Helgen har vart som alla andra helger, typ. Fest fredag, Krogen lördag. Träffade lite klasskompisar från nordvik oxå. Alltid skoj, bara det är rätt folk. Vissa från Nordvik kan ju bara hoppa i Nilen. Ajja skit i dom!

I måndags var jag, Sara & Seb ut till ljusta. Alltid kul de. Linus sjöng några fina trudeluter. Sött pojk de. Hihi.

Sen har jag bara vart hemma och degat alla andra dagar. Imorgon ska jag in på soc om pengar i dec. Hoppas det går bra så man kanske kan köpa nån julklapp.

Måste bara berätta om en mardröm jag hade härom natten. Alla jag kände, ens hejat på var med. Hälften var några zombiesar. Dock inte typiskt zombiesar, utan dom såg ut som vanligt fast med dålig hållning och stirriga ögon. Uscha! Ajja, vi som var "friska" hade låst in oss på nått gammalt sjukhus. Precis när dom konstiga zombiesarna var på väg in, vaknade jag. Tur var väl de för annars hade jag faan pissat ner hela sängen. HAHA!


Ajja, dagens låt. Black Raven - Red Light ( spells Danger). Lyssna och njut!

Over and out for this time. Puss

All I want for christmas is you.

Japp, lite klent med inlägg. I know. Haha. Dock har jag inte så mkt nytt att skriva om men kan ju försöka skrapa ihop några rader för er som läser. Hihi.

Idag (Torsdag) så har jag vart med Sara och Seb hela dagen typ. Lill skiten är den sötaste jag sett på länge. Och länge sover han oxå. Haha. Allafall när tant Emmelie är där. Hihi. Det är verkligen något spec med bäbisar som gör att man blir så mysig och go i hela kroppen. Spec när dom ligger på ens bröstkorg och bara myser. Det är då man verkligen vill nästan skaffa en egen liten fis. 

Ja imorgon är det fredag. PARTYYYYY! Ska först möta Pehå och hennes systeryster på stan för att införskaffa lite alkohol tills lördag. Haha blir en två dagars igen. Sen ska jag till Sandra Ragger för förfest. Första gången man ska till hennes lgh. Skulle egentligen dit för länge sedan och hjälpa henne när hon flyttade in med lådor och målning men vart sjuk :( Typiskt.

Ja du. Dina chanser är för längesedan förlorade. Endå ska du försöka komma in i mitt liv, och precis när jag kommit över dej så ska du komma och förstöra mina tankar. Tror inte du vet vad du gör med mej. Försök bara hålla dej borta så ska nog jag klara detta. För jag kommer verkligen inte klara av allt igen. Hoppas du har det i åtanke.


Over and out. Peace, money and fuck on u all <3

Dagens låt.  My chemical Romance - All I want for christmas is you





RSS 2.0