Calleth You Calleth I

Japp nu sitter man här med facit i hand. Dock visste jag redan att jag hade alla fel men endå kunde man ju hoppas på bättre betyg. Nu så här i efterhand hade jag nog alltid räknat med dom orden men ville endå inte tro på de. Hoppet finns där och det kommer det nog alltid göra. Spelar nog ingen roll vad som än händer. Vad som än händer så hoppas jag att du vet att jag kommer alltid känna likadant.

Och en annan sak. Jag har funderat över varför allt vart som det vart. Varför skulle just jag bli så utsatt som jag har blivit? Varför skulle jag bli lämnad av just dej pappa när jag behövde dej som mest? Varför skulle det vara den lätta utvägen att bara sticka och skita i din dotter? Och sen att du har mage att säga att allt var mitt fel? Fattar fortfarande inte vad jag gjort de/er, kommer nog aldrig få det förklarat för mej, eftersom ni inte ens vill veta av mej. Vad har jag gjort er? Vad gjorde jag verkligen för fel för att ni skulle göra så? Några frågor som jag aldrig kommer få svar på.


Försöker få svar på det omöjliga.


Malte och Gustav, ni är mina änglar. Hoppas jag får se er någon gång innan jag dör allafall. Kommer aldrig sluta älska er två. Ni är dom som verkligen betyder för mej här i livet. Det är er två jag lever för. <3


Hej då från någon som inte vill ha din sympati. Bara din uppmärksamhet.

Young Girl is alright, your tears will dry.

Hejsan. Nu behöver jag verkligen alla råd ni kära läsare har. Jag behöver er verkligen nu. Som nu redan förståt handlar det om en viss person. Tänker icke nämna några namn elr liknande här i bloggen, vill inte lämna ut något sådant. Ge me some tips !

Plus att det känns som att jag kämpar förjäves. Kommer dock kämpa hela vägen fram till målet. Stupar jag så stupar jag. Vinner jag så vinner jag. Hoppas dock på det sist nämnda. Näe nu har jag bestämt mej. Det ska faan gå hela vägen fram!

Vill oxå tacka dom som är helt underbar, ni vet vilka ni är <3 Tack för allt. Ni är de bästa! <3

Dagens låt. Magnus Uggla - Första Gången

Helt underbar låt.

Vart dock ett kort inlägg ikväll men jag ska upp tidigt och duschen väntar på moi. Ajja hare bra och hoppas allt går bra för er där ute. Love peace and understanding
 
o x O X  from miss E



Ursäkta, skapinka!

Hej svejs i lingonbacken!

Trött och sleten efter gårdagen. Ja som dom flesta kanske redan vet, fest vare allafall. Vi var ett gäng som drack och hade det trevligt när vi bestämde oss för att dra ut på krogen. Näe det sket sig, elr sket sig gjorde väl inte heller, vi orkade inte. Haha. Ajja, vi gick till max, käkade oss ännu fetare. Sen skulle vi gå hela vägen från Stan till Skönsmon, härligt med tights och klänning, ENDAST! Haha, gick bra efter ett tag för då hade man fått upp värmen. Japp, väl framme hamnade vi alla fem i sängen. Tills två bestämde sig att gå ut en sväng. Då vart det mkt mera plats i sängen, mohaha! Efter tag ramlade dom två tokarna in igen. Alla somnade härligt tills en liten sak bestämde sig för att spy ner hela sängen ink MEJ! USCH! haha jag som är jätte känslig mot sånt dära, sprang ut till köket och slängde av mej kläderna i köket. Naken (okej nästan) och illmående bestämde jag och jess för att åka hem och sova. GÖTT!  Det var min fredag. Haha. Skratta om ni vill men så äre. Haha.

Lördag - Vaknade brevid en spellevink. Bakis var den saken oxå. Inte jag, mohahah! ;D Ajja, Ringde jess efter några timmar. Vi bestämde oss för att glo på en film. En med Peter Stormare, den var asbra! Kommer dock inte ihåg vad den hette just nu, haha. Ajja efter filmen for vi ner till mej och käkade pizza. MUMMA!

And now I'm alone, again. Jag har kommit fram till att jag tänker alldeles för mkt. Jag känner mej förvirrad, knäpp och trött. Ska dock inte sova riktigt än. Ska nog sitta här framför dumburken och lyssna på lite skön musik. LOVELY!

P.s Jag har en reserv och det har inte ni ;) D.s

Dagens låt. 20 Fingers - dont want no short dick men.

Och just ja, jag ser det nu att jag har nästan bara skrivit dagens låt på dom flesta inlägg. Så jag kommer nog bara skriva in dagens låt, inge annat. Om inte lusten faller in de vil säga ;) Haha.

Hare gött alla kära läsare och puss på er som kommenterar!
Ciao <3

Take another little piece of my heart.

Sho gott folk, om det finns några som läser den här skiten. Haha!

Summering av helgen.
Fredag - Korgen med brudarna, It was so lovely<3 Var lite här och lite där. Svängde mina lurviga på bk, hittade pojkar på gatan ( som absolut inte ville sluta följa efter oss heller.) Träffade underbara miapia på irish. Sweet! Sen drog vi tillbaka till bk. Hade ett samtal med en viss person som aldrig kommer förstå vad hon gjort mot mej. Tröghuvud AB! Ajja skit på henne. Lördag- vaknade kl två med två brudar i sängen inne i stan. Soft! Haha!  Klev upp städade undan lite ölflaskor och shit efter dom andra brudarna. Vart hungrig efter några timmar, käkade pizza med min underbara uppblåsbara vickan <3 
Söndag- Vaknade @ home. Alone again. Bråkade lite med mor. Ovanligt, NOT!  Drack lite kaffe med min andra underbara uppblåsbara Sara <3 Lovely. Träffade jess, sandra och vickan på kvällen. Den avnjöts på stranden med flygande tefat och lite sång. Fett med najs!
Nu sitter jag här och tänker på helt andra grejor än att sova. I dont want to be alone tonight. :( Ajja ska väl dra mej åt sängen allafall, måste upp till skolan imorgon. Har dock lite sovmorgon, till 9:20, wiho! Sovmorgon hela morgonen lång! NOT! haha. Känner mej lite dryg nu när jag skriver, som ni kanske märker. Haha.

Dagens låt.   Janis Joplin - Take another little piece of my heart

Dagens citat. (elr egentligen från fredags) "Ser det ut som att jag har plast elr?" Sagt av min kära lilla flanhare.

Ajja sluta på dagens nu. Haha.
Godnatt gott folk och nyp i rumpan
Ciao och puss <3

RSS 2.0