Take a bow.

Japp. Nu är det kört för din del. Sluta ljuga och säg inte saker du inte menar. Så enkelt kan vi väl hålla det? Fattar du inte att du sårar alldeles för mkt med dom där orden. Fuck u, helt enkelt.

Ja du, ska väl skriva lite om helgen oxå.

 Fredagen var väl som vanligt. Elr näe, haha. Vickan skulle hämta mej efter skolan. Dock tog det en timme för henne att hitta mej. Haha Älskad yrpinga! Var med henne på Birsta och drack/åt en cola slush. Sen for vi hem. Drog till Jess och Sandra för att snacka goja och dricka öl. Såg även en halv crapig kärleksfilm. 

Lördagen, ja då var jag med Jess och red för hon fick det utav mej i present :) Väldigt uppskattat av oss båda tror ja. Dels av mej för att jag har faktiskt inte ridit sedan i somras. Och utav Jess för att hon, ja hon har väl inte ridit på väldigt länge. Kom hem, satt en stund vid datorn då det plingade till i mobilen. Det var min plastkusse, Nettan. Hon ville ha sällskap så jag gick bort till skolan där hon hade suttit i nån timme och väntat på Kajsa. Haha. Ajja drog med nettski till en väldigt crapig fjortisfest. Där fick man agera dörrvakt. Slängde ut nån liten fjortis som luktat på en folköl och rev ner hela badrummet. Väldigt kul faktiskt. Elr jag väldigt och väldigt var väl att ta i. Men men, kul att man fått ett rykte av att kunna slå ner folk bara av att titta på dom. Haha. Bredsand folk. Haha.

Söndagen. Ja idag har jag bara slappat hemma. Lyssnat på lite musik, sett på teven och suttit framför datorn. Jo jag har även kollat upp när jag far. Det blir på lördag. HÄRLIGT ! Är äckligt less på Sundsvall. På folk. På allt. (Känner ni att jag menar er så är det kanske så.)

Dagens låt.  Rihanna - Take a bow





Ciao. Hoppas du får vad du förtjänar.

Are you a heartbreaker?

Sitter här och mkt har hänt sedan sist.

Min älskade vän har fått barn. En liten grabb. Han kommer bli farlig sen när han blir stor. Grattis till dom och välkommen till världen sötunge <3

Mitt pök (elr ja, ett utav dom) fyller arton idag. CONGRATZ TO HER! Fan vad kul gumman, nu kan även du fälja med ut och supa ;D

Jag har äntligen insett att jag kommer aldrig få vad jag vill. Jag får helt enkelt vad jag förtjänar. Det vill säga det sämsta. Vet dock inte vad jag gjort för de men endå. Så skare tydligen vara.

Ajja imorgon äre fest för Jess ( ett utav mina pök). Först förfest hos henne med middag och mys. Sen blire fyllerunda. Mer kan jag inte tala om för det avslöjar för mkt för en viss person ;) hehe.

Ska allafall försöka hålla leendet uppe. Ska allafall försöka för er skull.

Dagens låt.   P!nk - Heartbreaker

Dagens Citat. "Potatisen är världens mest underskattade klump" Sagt av Per Moberg i "Vad blir det för mat?"


Japp, allt för denna gången. Puss och kram på er kära läsare <3

RSS 2.0