Easy like a sunday morning.

Hej.
Sitter här, funderar och funderar. Är så jäkla sugen på att fara till Norge. Ska göra det snart oxå hoppas jag. Måste ladda batterierna lite. Känner jag skulle behöva det just nu. Tänka över saker och ting, bara vara. Leva. Det är vad jag vill just nu. 


oxox / e

My Pimp.

Jag har en sak att berätta, det är om min kära pimp. Hon kom som en frisk sommarvind och gav mig det bästa jobbet här i livet. Jag blev hennes hora. Något bättre jobb finns inte, och jobbet blir bara bättre. Jag jobbar precis när jag vill, väljer (oftast) vilka kunder jag ska ha, och har världens gulligaste chef! Tyvärr så har hon inte plats för mer än en hora åt gången, och eftersom jag är bäst och hon lika så, så finns det tyvärr nog inget jobb för er andra vanliga horor. Puss på det!





(Det här inlägget handlar om en kväll när jag var hos min kära vän Emelie Letho. Hon, jag och Annelie satt och spelade Hora. Emelie hade tur och fick sista damen, enda sen dess har jag var hennes hora och hon min pimp. Alltså, jag är ingen hora i verkliga livet så jag vill absolut inte ha en massa förslag elr liknande för det vet jag att jag kommer få endå, men ville bara säga det. Puss på henne och på er! )

oxox / e

Please don't leave me

Halloj!

Idag vaknade jag runt 1200 efter en blöt kväll ute. Hade skit kul hela kvällen med en massa trevligt sällskap och god dricka. Drack kanske liiiiite för mkt och det resulterade i att jag vattnade gukkenriver lite extra. Haha. Jaja, sitter här nu och hela lägenheten luktar nytvättad tvätt. Älskar den doften, luktar så fräsch. Mmmm. Sitter och funderar på när jag ska orka duscha idag, haha.  Näe nu ska jag alldeles strax käka lite spagehetti och sen blir det nog en efterlängtad dusch. Känns som att det blir en lugn hemma kväll ikväll.






oxox / e

RSS 2.0