I hate this part right here.

Yes. ska väl uppdatera lite granna. Kan inte lova att det blir intressant för er att läsa men men.

Fick nyss reda på att en väldigt bra kompis till mig ska flytta från norrland. Sånt är inge roligt, men jag önskar honom god lycka där nere och hoppas allt går bra med knodden.

Sen ska jag väl ta och berätta att mitt självförtroende åker upp och ner. Just nu ner ner ner. Fattar inte varför just jag ska få ta så jävla mkt skit dagligen bara för att jag är jag. Ska det vara så? Kan någon förklara för mig varför jag ska vara den som allt dåligt händer. Jag är så jävla less på att bli behandlad som skit. Och kom inte och säg att jag har förtjänat, för helvete, jag skulle inte ens önska min värsta fiende detta helvete! Alla jävla fitt jävlar som snackat så jävla mkt skit om mig, alla psykiska misshandlingar, allt! 


Hur i helvete ska jag kunna lösa detta när allt bara går åt helvete?


Emmelie

Ohh, I think my but's getting big !

Yes. Nu sitter jag här igen, tänkte jag skulle berätta lite om vad som skett just nu.

- Idag tog jag och S itu med våra "problem" med varandra och det gick jätte bra. Skriver som jag sa till henne förut, känns som det kommer gå "bättre" den här "gången". Puss på henne <3

- Jag har börjat spela my favorite game of all, The elder scrolls III : Morrowind igen. Massa kärlek till de!

- Och just ja, jag hatar att ha tråkigt, så jag hoppas någon kommer och räddar mig snart.

Jamen det kanske jag ska ta och berätta oxå! Morsan har fått en ny dator. Dock utav nåe ljud, måste fixa högtalare till den för det är jäääävligt tråkigt utan ljud vill jag lova. Uscha. Ajja, ska väl se om det finns någon som vill hitta på något med mej ikväll, fast dom flesta ska väl ut. Bajs på er!

Puss på skinkan så länge <3

Who wants to live forever.

Hej

Nu sitter jag här igen. Sry för förra inlägget men jag orkade verkligen inte med folk just då. Men nu är det bättre för nu har jag insett saker och ting. Vänner, vad är en vän egentligen? En sån som skäller på en om saker och ting som en mor gör? Näe tack, jag har en mor redan och det räcker gott och väl!

Ja sen har jag insett att det som är lätt fånget är lätt förgånget. Elr insett och insett jag har sett faktum på det hela nu. Skönt endå att veta vilka man har och inte har. Orkar inte med en massa skit snack och vissa tål ju inte att man är ärlig, hur fasiken gör man då? Ajja, säger så här, take it or leave!

Yey,  något trevligare för er kanske, och för mig oxå ^^ Jag kommer förmodligen få cash utav dom nu. KUNG! Då har man allafall lite att röra sig med. Ska bli så jävla skönt! Sen tänkte jag börja uppdatera bloggen mera för dom som nu läser. Så ni har något lite intressantera att göra än pilla navelludd liksom ;)

Ja min dag idag, var i stallet. Hovslagarna från Nordvik skulle komma och sko alla tio hästar, dom kom runt 10 åkte hem runt halv fem. På den tiden hann dom med 7 hästar på fyra pers. Vad faan gjorde dom egentligen?! T.o.m jag skulle hinna fler och jag kan verkligen inte sko en häst xD haha, ajja. Vi hade ju två praoflickor hos oss oxå, vad skulle dom göra hela dagen eftersom "hovslagarna" hade ockuperat stallet, ja dom fick busa med Luna och åka madrass, inte varje praktikplats man får göra så på. Hehe. Imorgon ska jag oxå åka till stallet, dock har jag en lite annorlunda uppgift att göra, vara barnvakt. Huh. Ja det ska nog gå bra för hon ska sova hela tiden. Ajja nog om de.

Imorgon äre fredag och förmodligen utgång. Vet ej hur det blir ännu men det lär väl märkas om ni ser mej ute elr ej, hehe. Nu tänkte jag allafall dricka cokkela cååla. Det och snus och kaffe är mina laster här i livet. Vad skulle man göra utan dom <3


Over and out, PEACE <3



.

Hej.


Tänkte bara meddela alla att jag inte tänker sitta vid msn, svara i telefon elr något liknade numera.

Adjö.

RSS 2.0