Dancing with tears in my eyes

Yes, nu jäklar! Nu skriver hon tredje inlägget på en vecka, vad händer? ;O. Haha.

Idag satt jag klockan på 12:00 för jag kände att jag inte skulle sova bort hela dan. Klev upp, gick med Troja på affärn, kom hem satte mig vid datorn. Satt där kanske fram till åtta - halv nio sen ringde Flanharen och frågade om jag skulle med till Josse. Jag hänkade på. Satt hos henne en stund och snackade lite skit, sen bestämde vi oss för att åka in till stan och kolla läget. Satt i bilen och tokade oss. Hade riktigt skoj. Sen kom jag hem för en liten stund sedan. Då låg det en nödig hund innanför dörren så det var bara att vända i dörren. Hehe, nu sitter jag allafall här och njuter av fredagskvällen. Hoppas eran fredag var lika trevlig som min.


OXOX / e

Haha!

Som sagt, mor har nyss farit in till tågstationen för att ta tåget till kära Norge. Nästa gång är det min tur allafall!
Ja natten började med att jag fortfarande satt vid datorn, hjälpte mor att packa ( jag har ju fortfarande vanan inne sedan alla resor till och från Norge), sminkade mor lite, satt vid datorn lite mer, hällde i mig två koppar kaffe och sen kom taxin. Medans vi stod ute och väntade på taxin, så kom vi på att ingen utav hade nyckel till trappen. KLANTIGT! Taxin kom och mor for iväg, själv stod jag där med en dregglande hund. Vad skulle jag göra? Ingen är ju vaken den här tiden ( klockan är nu runt halv fyra på morgonen! ). Skickade iväg några desperata sms till grannar, men som sagt, alla sover. Satte mig ner för att tänka över på mina alternativ, skulle jag sova ute? Jag hade ju trots allt en "vakthund" med mig elr skulle jag klättra in genom fönstret. Valde det sista alternativet, dock hade min kära mor "låst" fönsteret med låstet, så det gick ju inte. Men bortom horisonten hördes ett vrål, det var min räddare i nöden! Kom ståtligt i sin azurblåa volvo och jag sken upp som en sol. Det var tidningsbudet! Så nu sitter jag här, efter min lilla raid i natten. Haha nu ska jag väl försöka sova lite, men det kommer nog inte hända på ett tag.

Fortsätt och sov ni alla glada.

oxox / e

Hallojsan!

Hej hej.Var ett bra tag sedan nu ^^  Saken är den att jag hade glömt bort mitt lösen och sen inte orkat skriva. Men men nu är jag här och tänkte skriva en rad elr två. Har inte hänt så mkt idag. Lär väl inte göra det heller. Elr morsan far ju till Norge inatt/imorgonbitti. Skönt för oss båda, mest för mig kanske ^^ Ska väl försöka hitta till duschen snart och fräscha till mig lite.


Slänger in lite bra musik !







RSS 2.0